ADANA / SEYHAN - Sarıhamzalı Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nurcan Doğan' ın ilk düdüğüyle başlamıştır.

Nis

Adana'nın tarihi ve kültürel mirasının korunması konusunda öğrenci, öğretmen ve velilerimizden başlamak üzere toplumumuzda gerekli bilinci uyandırmak amacıyla ilimiz genelinde şehrimi tanıyorum projesi çalışması sürdürülmektedir. Bu kapsamda, okulumuzdaki öğrencilerimizle "Adana Müzesi"ne gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Programı" gerçekleştirildi.

Konferans Salonunda düzenlenen Çanakkale Zaferi Gölge Gösterisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz "Değerler Kulübü"; Bu ay ki "Vatanseverlik" konusu kapsamında Atatürk Evi ve Sinema Müzesini ziyaret etti.

Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığı oluşturmak ve deprem anında neler yapılması gerektiğini anlamak amacıyla 7 Mart 2024 Perşembe günü saat 09.49'da deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

ŞEHRİMİ TANIYORUM PROJESİ KAPSAMINDA PANOMUZU HAZIRLAYAN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılmıştır. Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu proje kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz tarafından "DİLİMİZ ZENGİNLİĞİMİZ" panosu hazırlanmıştır.

Ock

Okulumuz konferans salonunda okulumuz öğrenci veli ve öğretmenlerine AFAD ekipleri tarafından Deprem farkındalık eğitimi verildi. AFAD ekiplerine teşekkür ederiz.

Ock

Ekm

Mahallemizdeki hayvanlara yiyecek yardımı öğrencilerimizin katılımı sayesinde yapıldı.

Kas

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Hayat Kurtaran Sihirli Numaralar" adlı proje kapsamında konferans verildi.