ADANA / SEYHAN - Sarıhamzalı Anadolu Lisesi

Nis

SARIHAMZALI ANADOLU LiSESİ 2023-2024 EĞiTiM VE ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 2. ORTAK SINAV TARİHLERİ. 24.04.2024 TARİHİNDE GÜNCELLENMİŞTİR. YAPILAN GÜNCELLEME SADECE SINAV SAATLERİNDE YAPILMIŞTIR. SINAV GÜNLERİNDE DEĞİŞİM OLMAMIŞTIR.

Şbt

SARIHAMZALI ANADOLU LiSESİ 2023-2024 EĞiTiM VE ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAVLARI  07 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR

Beklemeli öğrencilerimizden Şubat ayındaki Sorumluluk Sınavlarına girmek isteyenlerin okulumuza dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Aşağıda paylaşılan Sınav programında belirtilen gün ve saatte öğrencilerimizin Okul Müdürlüğümüzde hazır bulunarak sorumluluk sınavlarına katılması gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.